Politika privatnosti

Politika privatnosti

Politka privatnosti
Generalne informacije

Privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno  ali ovaj sajt je informativnog karaktera i ne skuplja nikakve vaše lične podatke sem imena i vaše e-mail ukoliko ste ostavivili neki komentar na sajtu ili se prijavili na maiingl listu. Ove podatke  ne prodajemo niti ustupamo bilo kome.

Upotreba informacija

Moguće je da ćemo iskoristiti informacije koje ste nam dali da bismo vas obavestili o novim sadržajima.  Ako nam date svoju adresu elektronske pošte, ili ste već to pre učinili, ili je saznamo iz nekog drugog izvora, možda ćemo Vam slati ponude elektronskom poštom. Takve se ponude mogu utemeljiti  na pristupnicama ili na anketama. Kada Vam šaljemo poruke elektronskom poštom, možda možemo utvrditi informacije o Vašoj adresi elektronske pošte – npr., možete li primati grafički obogaćene html poruke. Ako je Vaša adresa podešena tako da može primati poruke u html formatu, moguće je da ćemo se odlučiti slati Vam grafički obogaćene html poruke elektronskom poštom.

Naš je cilj slati informacije za koje verujemo da su našim posetiocima relevantne i vredne. Ponude se izrađuju i vode u skladu sa strogim uslovima osmišljenima da bi se zaštitile sigurnost i privatnost ličnih informacija naših klijenata. U svakom trenutku možete zatražiti da Vam više ne šaljemo ponude.

Deca i mlađi od 18 godina

Mi ne koristimo stranice  za namerno prikupljanje podataka od dece ispod 18 godina, niti za prodaju proizvoda ili usluga istima.

Povezane Internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na stranici lekovitasvojstva.com mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.

Izmene Izjave o privatnosti na Internet stranicama lekovitasvojstva.com

Sve izmene naše izjave o privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju u pogledu našeg korišćenja ličnih informacija za marketinške svrhe.

Zaštita podataka o ličnosti

Podatke o ličnosti koje ste nam dobrovoljno dali prikupljamo i koristimo, odnosno obrađujemo, u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita podataka o ličnosti.

Prikazivanje oglasa na sajtu

Koristimo nezavisne kompanije za oglašavanje da bismo prikazivali oglase kada posetite naš veb sajt. Ove kompanije mogu da koriste informacije (izuzev imena, adrese, adrese e-pošte ili telefonskog broja) koje se odnose na vaše posete ovom i drugim veb sajtovima kako bi vam obezbedile oglase o robi i uslugama koje vas interesuju. Ako želite više informacija o ovoj praksi, kao i o mogućnostima da tim kompanijama ne dozvolite korišćenje navedenih podataka, kliknite ovde.